ул. Ал. Стамболийски 5, ет.1
Бургас,
България
27.6087606999999
42.5687175
UserLikes
Име: ПИРГОС ПЛАСТ
Адрес: Бургас, ул. Ал. Стамболийски 5, ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.pirgosplast.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Монтаж на дограма
Дейност:

Производство, доставка и монтаж на РVС и алуминиева дограма, АL окачени фасади и покривни конструкции, стъклопакети, врати, прозорци, щори, ударо- и куршумоустойчиви стъкла.

Ключови думи: рvс дограма, алуминиева дограма, аl окачени фасади, покривни конструкции, стъклопакети

Продукти

Галерия


ПИРГОС ПЛАСТ ПИРГОС ПЛАСТ ПИРГОС ПЛАСТ


Производство

Производственият процес – от оферирането до изпълнението на поръчките се ръководи от софтуер на Klaes - Германия. Онлайн е свързано проектантското бюро със софтуера на всички машини и съоръжения. Разкрояването, както и цялостната обработка на профилите става посредством напълно автоматизиран обработващ център със собствен софтуер, с възможност за обновяване, което осигурява висока производствена сигурност чрез роботизирана поточна линия Single line - четири глава запояваща машина споява рамките едновременно от четирите им страни (гаранция за перфектна правоъгълна или квадратна форма, без разминаване на диагоналите), подвижна станция поема запоените вече рамки, полага ги хоризонтално на междинен плот, от там се поемат от придвижващ механизъм, който ги транспортира до плота на CNC почистваща машина. Тя е с фрезови ножове, които следват опипвайки конфигурацията на профила и изчистват перфектно остатъците от спойката. Машината Single line е със собствен компютър и софтуер, който дава възможност за работа с 135 вида профилни системи. Производителност – приблизително 1 200 кв.м./6 часа. Паралелно работят две такива линии.
Цехът за направа на стъклопакет е оборудван с автоматична маса за разкрояване и рязане на стъкла. Тя е с вграден софтуерен продукт. Напълно автоматизирана поточна линия за стъклопакети. Пиргос Пласт ООД – производство, доставка и монтаж на РVС и алуминиева дограма - има устройства за напълване на стъклопакетите с инертни газове, които допълнително повишават топло- и звукоизолираните им качества.
Открийте ни в Google+